Thursday, June 30, 2011

alaun asasi!

assalamualaikum..
ALHAMDULILLAH...alaun asasi da masuk!!!yeah yeah yeah!!!sume student asasi sains pertanian hari ni jadi org kaya baru..hehehe! *tapi bkn sume la..spe yg ada prob ngn borng perjanjian asasi tu..nextweek la korng bru dpt ea!

best2!hehe..blh la shopping..hahah!klu ayah dgr aku ckp mcm ni..mmg kne sembelih la..tp ok gk ayh x bg gne duit ni utk shopping2..jimat ckit duit aku..nk ape2 mintak jep..hahha! SERIUS! aku nak sangat kasut MOMOE kat midvalley..nak jugak!!!hehe!(melampau gile aku..hehe!)

btw..hari ni da termaktub 1 JULAI 2011..thats mean..lagi 24 HARI JE LAGI birthday aku!!!yeah yeah yeah! :))
xsabar btl..birthday paling special la kan..yela i'm going to 18TEEN ma!!!serius..mcm xcaye jep..haha!x tua da..
lepas ni blh la kuar duit alaun gne kad..skrng aku pkai buku jep..yela time bukak bku bank tu aku x cukup umo lg..nnt nk ajak IDRIS skali g bt kad..terasa sangat special lagi..bile dlm kuliah aku..ramai yang lahir bulan JULAI.

antara mereka adalah :
*ni setakat yg aku tw je la 

1 JULAI : SYAKIRA
19 JULAI : FARRAH ALLIA
22 JULAI : SAL AMIRRUDIN
24 JULAI : SHAFIQAH ( aku la tu :DD)
26 JULAI : IDRIS
30 JULAI : SHAHER SHAFUAN

cool x??cool kan..hee.nak celeb sme2 ouh!tapi takot dorng xnk plak..korang nk x??jum la celeb ramai! best ooo!

4 comments:

  1. fanaa! mangse2 tepung kt nih...~ huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. hahaha!!kita jadi halimunan mse tu nnt :pp

    ReplyDelete
  3. alaa..birthday kite ari ahd..kita blk umh..wekk!

    ReplyDelete